ka shfuqizuar

Ligjin nr. 8701, datë 1.12.2000 “Për Lojërat e fatit, kazinotë dhe hipodromet”

I ndryshuar me:

  • Ligjin Nr. 10149, dt. 28.9.2009 (Fletoren Zyrtare Nr. 144 Tetor 2009)
  • Ligjin Nr. 10200, dt. 17.12.2009 (Fletoren Zyrtare Nr. 193 Dhjetor 2009)
  • Ligjin Nr. 10 351, datë 11.11.2010 (Fletoren Zyrtare nr. 158, Dhjetor 2010)
  • Ligjin Nr. 137/2013 (Botuar në Fletoren Zyrtare nr. 80 Maj 2013)

Shkarko Aktin

FacebookTwitterGoogle+Share

Comments

comments

Share →